Ne kauniit hetket @marjo.elisa

Kun on löytänyt armon, voi synkkinäkin päivinä katsoa taakseen ja nähdä – jäljelle jäivät kuitenkin ne kauniit hetket.

Täällä blogin takana olen minä Marjo, 36-vuotias vaimo ja neljän ihanan pojan äiti. Olen sosiaalinen erakko, sydämeltäni empaattinen ja herkkä pohdiskelija. Nautin hiljaisuudesta, omasta rauhasta, ja siististä kodista – samalla kuitenkin elämäni on täynnä villien pienten poikien meteliä ja koti koristeltu tahmaisilla ja kuraisilla tahroilla. Elämä ja arki ei ole hattaraa, mutta kun ihmisen pienuus kohtaa Luojan suuruuden, syntyy jotain kaunista ja pysyvää.

Äitinä tulee väistämättä esiin hetkiä kun tuntee oman riittämättömyytensä, pienuutensa ja epäonnistumisensa.

Eräänä päivänä pojat olivat riidelleet paljon. Yhtenä niistä monista. Olin myös itse osallistunut huutokonserttiin. Illalla väsyneenä raahauduin suihkuun, anteeksipyynnöistä ja halauksista huolimatta korvissani soi puolin ja toisin huudetut sanat. Huokaisin ääneen rukoillen, ”tunnen olevani täysin epäonnistunut äitinä”. Tämän huokauksen myötä tunsin kuinka raskas taakka nostettiin harteiltani ja ihana armo laskettiin tilalle. Itku tuli. Se oli helpotuksen, ilon ja vapauden itku.

Katsoin mennyttä päivää uusin silmin. Armon läpi. Kaiken jälkeen päivästä jäivätkin jäljelle ne kauniit hetket. Ja tästä on saanut blogi nimensä – Ne kauniit hetket.

Täällä blogissa haluan tuoda vertaistukea, iloa, inspiraatiota ja omasta uskostani kumpuavaa armollista rohkaisua muille naisille ja äideille sinne arjen keskelle. Sydämellisesti tervetuloa seuraani!

Rakkaudella, Marjo

What wings are to a bird and sails to a ship, so is prayer to the soul.

-Corrie ten Boom

nekauniithetket@gmail.com